Open the menu
  • nl
  • en
  • de
header-image

Bouw

Om gedegen beleid te ontwikkelen, zijn het fundamenteel in kaart hebben van de situatie in de markt, de trends die gaande zijn en uw positie in de markt essentieel. We noemen het zelf fact based consultancy, oftewel advies op basis van gedegen marktonderzoek.

Hoe doen we dat?

USP heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van marktonderzoek en marktadvies in de B&U en GWW sector. Niet alleen hebben wij in de loop der jaren een uitgebreide database opgebouwd met informatie, maar spreken wij de taal. Marktspecialisatie leidt immers tot diepgang waardoor wij ons onderscheiden.

Het aantal internationale projecten dat USP uitvoert neemt toe, meer dan de helft van de onderzoeken vindt buiten Nederland plaats . Alle onderzoeken worden vanuit Nederland door USP gecoördineerd met hulp van onze partners (voor kwalitatief en/of kwantitatief onderzoek). Dit levert vele voordelen op zoals uniformiteit in onderzoeksaanpak en –aansturing wat de vergelijkbaarheid tussen landen vergroot. Verder heeft de klant slechts één aanspreekpunt, te weten USP.

Wat doen we?

Na een aantal moeilijk jaren zijn de verwachtingen voor de ruwbouwsector (B&U en GWW) positief en staan een aantal mooie uitdagingen op het programma. Deze uitdagingen zijn er niet alleen voor de fabrikanten en de handelaren, maar zeker ook voor de opdrachtgevers en de uitvoerende partijen. Niet alleen innovaties op productgebied zullen van groot belang zijn in deze, ook een tevreden gebruiker en eindgebruiker spelen hierin een rol. Fabrikanten die hierop in weten te spelen zullen hier de vruchten van plukken.  Daarnaast zal ook het bouwproces de komende jaren een flinke metamorfose ondergaan (prefabricage, monteren i.p.v. bouwen op de bouwplaats, ketensamenwerking, BIM, prestatiecontracten, etc.). Kennis van de markt is nu dus nog essentiëler dan ooit. USP levert niet alleen de informatie maar wij onderscheiden ons door deze informatie om te zetten naar inzichten en concrete adviezen om te komen tot tastbare resultaten. Vanuit onze jarenlange ervaring in de ruwbouwsector hebben we alle expertise in huis om uw onderzoeksbehoeften  op kwalitatief hoogwaardige en efficiënte wijze uit te voeren.

Bekijk hieronder ons portfolio van aandachtsgebieden.

Meer informatie? Bel ons op 010 – 206 69 00 of stuur een mail via onderstaande link. Dan zorgen wij dat u snel antwoord krijgt.

CONTACT

Scroll To Top