Cookie preferences
SettingsI agree

Inzicht in haalbaarheid en woonwensen

USP kan u verder helpen met relevante inzichten in de potentie, invulling en haalbaarheid van vastgoedprojecten, zowel om plannen te toetsen op haalbaarheid en rendement als voor het overtuigen van relevante stakeholders.

Wat biedt USP?


USP heeft alle mogelijkheden in huis om de potentie, haalbaarheid en ideale invulling van een project of concept in kaart te  brengen. Hierbij maakt USP gebruik van kwalitatief en kwantitatief onderzoek en worden resultaten inzichtelijk gemaakt in rapportages, dashboards en factsheets. Ook kan onderzoeksdata worden gekoppeld aan bestaande data binnen uw organisatie of de markt. Om de resultaten uiteindelijk op de juiste manier te implementeren in uw organisatie biedt USP zowel presentaties als workshops aan. De uiteindelijke werkwijze is altijd maatwerk en hangt af van het doel en de wensen van uw organisatie. In onze brochure laten we zien hoe wij dit aanpakken.   

Wat levert het op?

  • Inzicht in de haalbaarheid van uw project onder de relevante doelgroep in combinatie met verhuisgeneigdheid en toekomstverwachtingen.
  • Inzicht in de gewenste invulling van het project of concept, zowel op gebouw/woning als omgevingsniveau
  • Prioriteiten en verschillen per relevante doelgroep zodat u weet waar de focus op te leggen.
  • Handvatten om uw stakeholders te overtuigen

Nieuwsgierig?


Bekijk HIER onze brochure potentie- en woonwensenonderzoek.

Learn more?

Please contact Gerwin Sjollema

sjollema@usp-mc.nl
+31 (0) 6 26936149LinkedIn

<p>Learn more?</p><p>Please contact Gerwin Sjollema</p>