Cookie preferences
SettingsI agree

Rapport Bouwen en Wonen 2018

Op korte termijn is er behoefte aan tienduizenden nieuwe huizen. Maar hoe verhoudt duurzaamheid zich tot snelheid? En halen we het groen naar de stad of de stad naar het groen? En last but not least: hoe werken gemeente, corporatie en ontwikkelaar optimaal samen bij het verwezenlijken van de bouwopgave en duurzaamheidsambities? USP Marketing Consultancy heeft in samenwerking met ROm/Stadszaken.nl en de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling onderzoek gedaan naar deze en meer urgente vraagstukken binnen het werkveld bouwen en wonen. 

Over het rapport

  • Het rapport geeft u inzicht in de mening van de vakwereld en de particulieren ten opzichte van actuele woningmarktvraagstukken. De verschillen tussen én binnen de doelgroepen staan hierbij centraal.
  • De vakwereld is onderverdeeld in gemeenten, corporaties, ontwikkelaars, adviseurs en overige overheden. De particulieren zijn onderverdeeld in sociale huurders, vrijesector huurders en woningbezitters.  
  • De vakwereld is benaderd via de relaties van ROm/Stadszaken.nl, Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling en USP Marketing Consultancy.
  • Laat hieronder uw gegevens achter en wij mailen u kosteloos het rapport.

Learn more?

Please contact Gerwin Sjollema

sjollema@usp-mc.nl
+31 (0) 6 26936149LinkedIn

<p>Learn more?</p><p>Please contact Gerwin Sjollema</p>