USP Jobs

Do you want to advance your career, be challenged, make a difference and influence strategic decisions? Then USP has various opportunities for you in the research and consultancy fields.

USP is looking for enthusiastic and ambitious people!

View our vacancies!

Internationaal Veldwerker

Ben je toe aan een nieuwe uitdagende functie waarin analytisch inzicht en zelfstandigheid in elkaar verenigd zijn? Ben jij betrokken en gedreven om belangrijke onderzoeksprojecten goed tot een einde te brengen? En lijkt werken in de dynamische wereld van internationaal marktonderzoek je wat? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte veldwerkmedewerker die zich gaat focussen op de internationale projecten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het monitoren van het internationale veldwerk en het onderhouden van het contact met de externe partners. Het internationaal veldwerk dat je coördineert wordt uitgevoerd in opdracht van toonaangevende spelers in de bouw en installatie, sector  Vanuit onze leidende positie als de marktspecialist in deze sectoren, zijn de internationale activiteiten het speerpunt in de groei van USP. Het monitoren van het veldwerk en het contact met de lokale partners in de verschillende landen is cruciaal voor een goed verloop van de projecten. Het signaleren van knelpunten, hier de juiste prioritering aan geven en gepaste acties aan verbinden is essentieel in deze functie. In deze functie instrueer je de externe veldwerkpartners bij aanvang van een onderzoek en je bewaakt de prestaties op het gebied van planning, kwaliteit en kosten gedurende het veldwerk. Tevens adviseer en ondersteun je de projectmanagers en marktonderzoekers met betrekking tot responsverhoging, kostenbeheersing en veldwerk strategieën. 

We are looking for someone who

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE

  • Zich niet uit het veld laat slaan door tegenslagen;
  • Een academisch werk- en denkniveau heeft;
  • Een proactieve instelling heeft met de focus op het te behalen (team)resultaat;
  • Bij voorkeur al ervaring heeft met onderzoekssoftware;
  • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft;
  • Een internationale focus heeft;
  • Bij voorkeur woonachtig is in de omgeving van Rotterdam

We offer

WAT WIJ BIEDEN

  • Een zelfstandige functie waarbij eigen initiatief en verantwoordelijkheid belangrijk zijn;
  • Een plezierige werkomgeving, waarbij je samenwerkt met ondernemende, enthousiaste, professionele en ambitieuze collega’s en internationale partners;
  • Aandacht voor persoonlijke groei Een marktconform salaris.

OVER USP

Wij werken voor internationale bekende concerns (zoals AkzoNobel, Bosch, Philips, Grohe, Forbo, etc.) die leveren aan de bouw-, installatie-, DHZ, woon- en vastgoedbranche. Onze opdrachtgevers hebben veelal pan-Europese vraagstukken rond hun merk, customer journeys, performance, marktkansen, e-commerce, multi channel, etc.. USP levert de inzichten om besluiten te nemen en we zijn marketingadviseur voor haar klanten. USP is een dynamische organisatie, waarbij kwaliteit leveren voor de klant voorop staat. De bedrijfscultuur is informeel, maar wel professioneel en resultaatgericht. Naast een hoge mate van gedrevenheid en betrokkenheid staat plezier bij ons hoog op de agenda.

About USP

We work for reputable multinationals (such as AkzoNobel, Bosch, Philips, Grohe, Forbo, etc.) which supply the construction, installation, DIY, housing and real estate sectors. Our clients usually have pan-European issues regarding their brand, customer journeys, performance, market opportunities, e-commerce, multi-channels etc. USP provides the insights required to take decisions and acts as marketing advisor for its clients. USP is a dynamic organisation committed to delivering quality. Our corporate culture is informal, professional and result-oriented. While we highly value drive and dedication in our people, we also believe that enjoyment enhances the job.

Back to vacancies Apply