USP Jobs

Do you want to advance your career, be challenged, make a difference and influence strategic decisions? Then USP has various opportunities for you in the research and consultancy fields.

USP is looking for enthusiastic and ambitious people!

View our vacancies!

Marketing & Sales

Ben je toe aan een nieuwe uitdagende fulltime functie op niveau waarin jij een leidende rol hebt in het bepalen & uitvoeren van ons marketingplan? Een functie waarin zelfstandigheid, vrijheid en doorgroei mogelijkheden in elkaar verenigd zijn? Heb je bewezen affiniteit en minimaal 2 jaar ervaring in een marketingrol? Dan zijn we op zoek naar jou!

USP is op zoek naar een marketeer die al de nodige kennis en ervaring heeft met het uitvoeren en formuleren van een meer-jaren strategisch marketingplan. Een gedreven en bevlogen marketeer die de organisatie beter wil maken en met jouw vlotte pen publiceer je commerciële uitingen en campagnes. Een marketeer die zowel traditionele als ook online marketingtools slim weet in te zetten en te optimaliseren. In de basis staat en draait ons marketingplan, maar ben jij degene die dit met ons naar het next level brengt? Naast de marketingtaken zul je ook meedraaien met accountbeheer, beursbezoeken en cliënt events. Binnen de organisatie zul je deel uit maken van het Marketing & Sales team. Dit team is lean & mean, jong en ambitieus. In deze uitdagende en afwisselende functie krijg je veel vrijheid en mogelijkheden om je doelstellingen te behalen en jezelf te blijven ontwikkelen.

We are looking for someone who

 • HBO werk & denkniveau met een accent op marketing en/of sales;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Een bewuste keuze maakt om een bestaande marketingoperatie naar een hoger niveau te brengen;
 • Een uitstekende beheersing heeft van de Engelse taal (andere talen een pre);
 • Een proactieve instelling heeft met de focus op het te behalen (team)resultaat en zich hierbij niet uit het veld laat slaan door tegenslagen;
 • Een enthousiaste, open en positief kritische houding heeft;
 • Goed presteert onder een hoge werkdruk en hierbij continue de kwaliteit bewaakt;
 • Een flexibele instelling heeft, geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Een zelfstandige functie waarbij eigen initiatief en verantwoordelijkheid belangrijk zijn.

We offer

 • Een informele werkomgeving, waarbij je samenwerkt met enthousiaste, professionele en ambitieuze collega’s;
 • Naast hard werken is er ook veel ontspanning, zoals een gezamenlijke lunch met een potje tafeltennis of darten, borrels en teamuitjes.
 • Aandacht voor persoonlijke groei door coaching en trainingen;
 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden (laptop & telefoon);
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, je hebt jouw toekomst in handen!

USP is een internationaal marktonderzoeksbureau en wij  werken voor bekende concerns (zoals Akzo, Bosch, Philips, Grohe, Forbo, etc.) die leveren aan de bouw-, installatie-, DHZ, woon- en vastgoedbranche. Onze opdrachtgevers hebben veelal pan-Europese vraagstukken rond hun merk, customer journeys, performance, marktkansen, e-commerce, multi channel, etc.. USP levert de inzichten om besluiten te nemen en we zijn marketingadviseur voor haar klanten. USP is een dynamische organisatie, waarbij kwaliteit leveren voor de klant voorop staat. De bedrijfscultuur is informeel, maar wel professioneel en resultaatgericht. Naast een hoge mate van gedrevenheid en betrokkenheid staat plezier bij ons hoog op de agenda

About USP

We work for reputable multinationals (such as AkzoNobel, Bosch, Philips, Grohe, Forbo, etc.) which supply the construction, installation, DIY, housing and real estate sectors. Our clients usually have pan-European issues regarding their brand, customer journeys, performance, market opportunities, e-commerce, multi-channels etc. USP provides the insights required to take decisions and acts as marketing advisor for its clients. USP is a dynamic organisation committed to delivering quality. Our corporate culture is informal, professional and result-oriented. While we highly value drive and dedication in our people, we also believe that enjoyment enhances the job.

Back to vacancies Apply