USP Jobs

Do you want to advance your career, be challenged, make a difference and influence strategic decisions? Then USP has various opportunities for you in the research and consultancy fields.

USP is looking for enthusiastic and ambitious people!

View our vacancies!

ONLINE MARKETEER-junior

Hou jij van een uitdaging en heb jij de skills om de online marketing samen met ons naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben wij een leuke job voor jou! USP is op zoek naar een online marketeer met 2 jaar werkervaring. In deze functie ligt de primaire focus op online marketing, waarbij jij de kans krijgt om je eigen ideeën te pitchen en mee te denken over nieuwe marketingstrategieën. Je werkt in een klein, hecht team waarin je zelfstandig vormgeeft aan de online marketing en het plaatsen van content op social media (met name LinkedIn). Je opereert hierbij op een internationaal speelveld.

We are looking for someone who

 • Een gerelateerde HBO/WO opleiding heeft afgerond
 • Actuele kennis heeft van online communicatie/marketing SEO & SEA
 • Ervaringen heeft met LinkedIn, met name ad’s
 • De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst, in woord en geschrift
 • Affiniteit heeft met het schrijven van marketingteksten en het maken van visuals
 • Zelfstandig, ambitieus en creatief is

We offer

Bij USP krijg je de kans om jezelf te ontplooien binnen een informele werkomgeving. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke groei en er zijn mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s die het gezellig vinden om dagelijks samen te lunchen en regelmatig samen te borrelen. De sfeer zit er goed in bij USP! Een marktconform salaris en snel kans op een vaste aanstelling zijn ook pre’s als het gaat om werken bij USP. Bovendien in ons kantoor makkelijk bereikbaar, met de fiets, OV en auto.

Om je een beeld te geven van wat een online marketeer doet in 40 uur bij USP hebben we een uitsplitsing gemaakt van de kerntaken:

 • Campagnes opzetten en uitvoeren – 15 uur per week
 • SEO & SEA – 8 uur per week
 • Website beheer en optimalisatie – 5 uur per week
 • Traffic website meten en optimaliseren – 5 uur per week
 • CRM beheer, leadgeneratie, intern overleg, administratieve taken – 7 uur per week

About USP

We work for reputable multinationals (such as AkzoNobel, Bosch, Philips, Grohe, Forbo, etc.) which supply the construction, installation, DIY, housing and real estate sectors. Our clients usually have pan-European issues regarding their brand, customer journeys, performance, market opportunities, e-commerce, multi-channels etc. USP provides the insights required to take decisions and acts as marketing advisor for its clients. USP is a dynamic organisation committed to delivering quality. Our corporate culture is informal, professional and result-oriented. While we highly value drive and dedication in our people, we also believe that enjoyment enhances the job.

Back to vacanciesApply