Doe-het-zelf Marketing Platform

Wilt u fact-driven cijfers over de markt? Markt- en marketingtrends vroegtijdig weten? Netwerken met senior marketeers uit de DHZ-sector? Sluit u dan aan bij het Doe-Het-zelf Marketing Platform. Hét kennisplatform voor marketing in de DHZ-sector, waarin leidende marketeers in de sector sinds 2012 samenkomen om te netwerken, kennis te delen, voor inspiratie en innovatie.

Achtergrond

USP heeft het DMP opgericht in 2012 in navolging van het al jaren zeer succesvolle Bouw Marketing Platform (BMP). Vanuit de DHZ-sector kreeg USP namelijk steeds vaker het verzoek een soortgelijk platform op te zetten. Verschillende relaties gaven aan behoefte te hebben aan periodiek overleg met andere marketingfunctionarissen omdat men in de eigen organisatie op het gebied van marketing vaak geen inhoudelijke gesprekspartner heeft.

Invulling
De bijeenkomsten vinden zes keer per jaar plaats bij één van de lidbedrijven. Op elke bijeenkomst staat een actueel marketingthema centraal. Voorbeelden zijn: Omnichannel strategie, E-commerce, Content Marketing, Neuromarketing, Sales & Marketing Alignment, Customer Journey, Consument van de toekomst en nog veel meer.

Tijdens de bijeenkomsten wordt de gelegenheid gecreëerd achtergrondkennis te vergaren, praktijkkennis van anderen te vernemen, beleidsissues aan anderen voor te leggen en een relatienetwerk op te bouwen. Enerzijds door training van experts over een bepaald thema aan te bieden en anderzijds door formeel en informeel overleg met collega’s uit de branche te stimuleren.
Concreet ziet het programma (middag en avond) er als volgt uit:

  • Training/ lezing door thema expert;
  • Bespreking resultaten van een specifiek thema onderzoek door USP;
  • Presentatie over de wijze waarop het gastbedrijf met dit thema omgaat;
  • Diner en informeel contact.

Deelnemers van het DMP treden op als gastheer voor de bijeenkomsten. USP zorgt per thema voor een relevante expert spreker. Verder voert USP rond thema’s specifiek onderzoek uit, dat aan de leden van het Platform wordt gepresenteerd. Wilt u zich aansluiten bij het DMP of eens vrijblijvend een sessie bijwonen? Neem dan contact op met Reinier Zuydgeest.

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Reinier Zuydgeest</p>

Meer weten?
Neem contact op met Reinier Zuydgeest
of Geert-Jan Ariës

zuydgeest@usp-mc.nl
+31 6 26 93 61 09LinkedIn

aries@usp-mc.nl
+31 6 34 98 06 36LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Geert-Jan Ariës</p>

Meer weten?
Neem contact op met Reinier Zuydgeest

zuydgeest@usp-mc.nl
+31 6 26 93 61 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Reinier Zuydgeest</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Geert-Jan Ariës

aries@usp-mc.nl
+31 6 34 98 06 36LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Geert-Jan Ariës</p>
Terug naar overzicht