Aedes Benchmark - Quick Scan 2019: USP ontzorgt

De resultaten van de Aedes Benchmark 2018 zijn inmiddels bekend! Wilt u zich ervan verzekeren dat u ook in 2019 mee kan doen, meld u zich dan nu aan voor de Aedes Benchmark - Quick Scan 2019 bij USP Marketing Consultancy. Ook dit jaar meet USP kosteloos één proces naar keuze uitgebreid voor u door!

Vanaf € 995,- bent u ervan verzekerd dat uw huurdersoordelen professioneel worden verzameld en verwerkt, zonder dat u er zelf veel omkijken naar heeft!

Aedes en USP Marketing Consultancy.

Als mede-grondlegger van de Aedes-Benchmark en met het doormeten van de huurdersoordelen van een groot aantal corporaties voor de Aedes-Benchmark in 2018, is USP hét bureau om u in 2019 geheel te ontzorgen wat betreft de prestatievelden ‘Huurdersoordeel’ en ‘Onderhoud & Verbetering’.

Kosteloos één verdiepingsproces

De kracht van een tevreden klant wordt door steeds meer corporaties erkend. De Aedes Benchmark speelt hier voor woningcorporaties uiteraard een belangrijke rol. Maar gaat u eens bij uzelf na, meet u klanttevredenheid om te verantwoorden of om te verbeteren en uw maatschappelijk rendement te verhogen? Het in kaart brengen van de klanttevredenheid is de eerste stap, maar u maakt pas écht een verschil als u de resultaten omzet naar een actieplan.

Met uw deelname aan de Aedes-Benchmark krijgt u op hoofdlijnen een beeld van de situatie. Aangezien USP staat voor maatwerk en verdieping bieden wij u graag een inkijkje in de waarde van een échte procesmeting. Daarom kunt bij deelname aan de Quick Scan één proces uit het prestatieveld ‘Huurdersoordeel’ kiezen om verder uit te diepen. Scoorde uw corporatie in de Aedes-Benchmark editie 2018 bijvoorbeeld beneden gemiddeld op het proces reparatieverzoeken en wilt u handvatten om dit te verbeteren? Kies er dan voor om dit proces kosteloos bij USP verder uit te laten diepen.


<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Veerle Forschelen-Janssen</p>

Meer weten?
Neem contact op met Veerle Forschelen-Janssen
of Gerwin Sjollema

forschelen@usp-mc.nlLinkedIn

sjollema@usp-mc.nlLinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Gerwin Sjollema</p>

Meer weten?
Neem contact op met Veerle Forschelen-Janssen

forschelen@usp-mc.nlLinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Veerle Forschelen-Janssen</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Gerwin Sjollema

sjollema@usp-mc.nlLinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Gerwin Sjollema</p>
Terug naar overzicht