Sanitair Monitor Platform 2020

Wat is mijn positie in de markt? Richt ik mij op de juiste doelgroep en heb ik mijn marketing strategie daar goed op ingericht? Wat is de customer journey die kopers van mijn producten doormaken? In 2018 heeft USP Marketing Consultancy het Sanitair Monitor Platform opgericht. De reden hiervoor is dat veel van onze klanten met dezelfde vragen rondlopen en dus dezelfde hulp nodig hebben. In door georganiseerde bijeenkomsten worden deze vragen behandeld en worden de leden geactiveerd om hiermee aan de slag te gaan. Op deze manier helpen we elkaar verder! Binnen het USP Sanitair Marketing Platform worden strategische marketingvraagstukken behandeld en kan een relatienetwerk worden opgebouwd om het eigen marketingbeleid te benchmarken en ervaringen te delen. Daarmee is dit het platform voor de sanitair marketeer, met cijfers uit de sanitair markt, netwerk bijeenkomsten en het delen van uw visie met sectorgenoten.

Wat houdt dit concreet in?

Rapport

In de Sanitair Monitor wordt elk halfjaar de volledige sanitair markt in kaart gebracht. USP Marketing Consultancy biedt hiermee inzichten in het aantal badkamers dat wordt verkocht, in de gebruikte aankoopkanalen en in de marktaandelen. Ook geeft de Sanitair Monitor inzicht in de prijzen die door de consumenten worden betaald en specifieke informatie op productniveau van 13 categorieën, zoals baden, douches, kranen, toiletten, verlichting en tegels.

Groepsdiscussie

USP organiseert 1x per jaar een groepsdiscussie met consumenten om de vragen die u heeft voor te kunnen leggen aan uw (potentiële) klanten.

Kennissessie

Eén keer per jaar organiseert USP een kennissessie voor de leden van het platform. Hierbij worden marktcijfers gepresenteerd en wordt een expert-spreker uitgenodigd om u over een bepaald thema meer informatie te verschaffen.

Presentatie

USP zal een presentatie voor het MT van uw organisatie geven over de bevindingen die voort zijn gekomen uit het halfjaarlijkse onderzoek.

Binnen het USP Sanitair Monitor Platform biedt USP drie pakketten aan:

SMP Full Member - €6.500

Wanneer u Full Member van het platform wordt, ontvangt u twee keer per jaar een compleet rapport met onder andere de marktomvang, het aantal aankopen, het type en merk producten en de aankoopkanalen voor u inzichtelijk gemaakt. Tevens organiseert USP een groepsdiscussie met consumenten, krijgt u een presentatie bij u op locatie en bent u van harte welkom bij een kennissessie over een onderwerp waar u dagelijks mee te maken heeft.

SMP Network Member - €4.500

Wanneer u Network Member van het platform wordt, ontvangt u 1 keer per jaar volledige versie van het rapport. Tevens bent u uitgenodigd bij de groepsdiscussie met consumenten en de kennissessie.

SMP Report Member - €2.750

Wanneer u Report Member van het platform wordt, ontvangt u 1 keer per jaar volledige versie van het rapport. Tegen een meerprijs kunt u tevens deelnemen aan een netwerkevenement.

De sessies in 2020 worden nog afgestemd met de leden. 


<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Geert-Jan Ariës</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Geert-Jan Ariës
of Reinier Zuydgeest

aries@usp-mc.nl
+31 6 34 98 06 36LinkedIn

zuydgeest@usp-mc.nl
+31 6 26 93 61 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Reinier Zuydgeest</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Geert-Jan Ariës

aries@usp-mc.nl
+31 6 34 98 06 36LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Geert-Jan Ariës</p>

Meer weten?
Neem contact op met Reinier Zuydgeest

zuydgeest@usp-mc.nl
+31 6 26 93 61 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Reinier Zuydgeest</p>
Terug naar overzicht