Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Aedes Quick Scan 2018: Snel en makkelijk aanmelden

De resultaten van de Aedes-Benchmark 2017 zijn inmiddels bekend! Wilt u zich ervan verzekeren dat u ook volgend jaar weer mee kan doen, meld u zich dan nu aan voor de Aedes Quick Scan 2018 bij USP Marketing Consultancy. Wij bieden u dit jaar iets nieuws binnen de Quick Scan: USP meet dit jaar kosteloos één proces naar keuze uitgebreid voor u door!

Vanaf € 995,- bent u ervan verzekerd dat uw huurdersoordelen professioneel worden verzameld en verwerkt, zonder dat u er zelf veel omkijken naar heeft!

Aedes en USP Marketing Consultancy.

Als mede-grondlegger van de Aedes-Benchmark en met het doormeten van de huurdersoordelen van ruim 50 corporaties voor de Aedes-Benchmark in 2017, is USP hét bureau om u in 2018 geheel te ontzorgen wat betreft de prestatievelden ‘Huurdersoordeel’ en ‘Onderhoud & Verbetering’. Voor dit laatste prestatieveld voert USP het onderzoek uit voor de deelscore ‘Ervaren woningkwaliteit’ (zie het schema van de Aedes-Benchmark 2017).

Kosteloos één verdiepingsproces


De kracht van een tevreden klant wordt door steeds meer corporaties erkend. De Aedes Benchmark speelt hier voor woningcorporaties uiteraard een belangrijke rol. Maar gaat u eens bij uzelf na, meet u klanttevredenheid om te verantwoorden of om te verbeteren en uw maatschappelijk rendement te verhogen? Het in kaart brengen van de klanttevredenheid is de eerste stap, maar u maakt pas écht een verschil als u de resultaten omzet naar een actieplan. 

Met uw deelname aan de Aedes-Benchmark krijgt u op hoofdlijnen een beeld van de situatie. Aangezien USP staat voor maatwerk en verdieping bieden wij u graag een inkijkje in de waarde van een échte procesmeting. Daarom kunt bij deelname aan de Quick Scan één proces uit het prestatieveld ‘Huurdersoordeel’ kiezen om verder uit te diepen. Scoorde uw corporatie in de Aedes-Benchmark editie 2017 bijvoorbeeld beneden gemiddeld op het proces reparatieverzoeken en wilt u handvatten om dit te verbeteren? Kies er dan voor om dit proces kosteloos bij USP verder uit te laten diepen. 

Infographic


De resultaten van de Quick Scan en het verdiepingsproces worden in één infographic weergegeven, zodat u hier direct mee aan de slag kunt. U kunt deze infographic gebruiken in uw interne en externe communicatie. Uiteraard leveren wij ook de data bij Aedes aan. 

Download hier de brochure