Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Aedes Quick scan 2020: snel en makkelijk aanmelden

De resultaten van de Aedes-Benchmark 2019 zijn inmiddels bekend! Wilt u zich ervan verzekeren dat u ook volgend jaar weer mee kan doen, meld u zich dan nu aan voor de Aedes Quick Scan 2020 bij USP Marketing Consultancy. Ook dit jaar meet USP kosteloos één proces naar keuze uitgebreid voor u door!

Vanaf € 995,- bent u ervan verzekerd dat uw huurdersoordelen professioneel worden verzameld en verwerkt, zonder dat u er zelf veel omkijken naar heeft! Meer weten of een offerte opvragen? Neem contact op met Lisan van den Heerik (010-2066919 of vandenheerik@usp-mc.nl).

Aedes en USP Marketing Consultancy

Als mede-grondlegger van de Aedes-Benchmark en met het doormeten van de huurdersoordelen van een groot aantal corporaties voor de Aedes-Benchmark in 2019, is USP hét bureau om u in 2020 geheel te ontzorgen wat betreft de prestatievelden ‘Huurdersoordeel’ en ‘Onderhoud & Verbetering’. Voor dit laatste prestatieveld voert USP het onderzoek uit voor de deelscore ‘Ervaren woningkwaliteit’.

Kosteloos één verdiepingsproces

De kracht van een tevreden klant wordt door steeds meer corporaties erkend. De Aedes Benchmark speelt hier voor woningcorporaties uiteraard een belangrijke rol. Maar gaat u eens bij uzelf na, meet u klanttevredenheid om te verantwoorden of om te verbeteren en uw maatschappelijk rendement te verhogen? Het in kaart brengen van de klanttevredenheid is de eerste stap, maar u maakt pas écht een verschil als u de resultaten omzet naar een actieplan.

Met uw deelname aan de Aedes-Benchmark krijgt u op hoofdlijnen een beeld van de situatie. Aangezien USP staat voor maatwerk en verdieping bieden wij u graag een inkijkje in de waarde van een échte procesmeting. Daarom kunt u bij deelname aan de Quick Scan één proces uit het prestatieveld ‘Huurdersoordeel’ kiezen om verder uit te diepen. Scoorde uw corporatie in de Aedes-Benchmark editie 2019 bijvoorbeeld beneden gemiddeld op het proces reparatieverzoeken en wilt u handvatten om dit te verbeteren? Kies er dan voor om dit proces kosteloos bij USP verder uit te laten diepen.

Resultaten

De resultaten van de Quick Scan en het verdiepingsproces worden in één bestand weergegeven, zodat u hier direct mee aan de slag kunt. Uiteraard leveren wij ook de data bij Aedes aan.

Offerte aanvragen

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact op met Lisan van den Heerik (vandenheerik@usp-mc.nl of 010-2066919). Zij zal met u de volgende zaken bespreken:

  • Welke processen/prestatievelden
  • Grootte van de populaties per proces
  • Aantal e-mailadressen per proces
  • Welk proces als verdiepingsproces

Klik hier voor de brochure van de Aedes Quickscan 2020.