Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bouw Monitor Nederland

Corona heeft een grote impact op de economie en de bouw. Samen met Vakmedianet zijn we eind Q1 2020 de bouwbrede monitor gestart. Deze maandelijkse BouwMonitor geeft een beeld hoe het bij 11 partijen uit de bouwkolom gaat. We meten omzetontwikkeling, de omzetverwachting, maatregelen en de consequentie op de strategie. 

Maandelijks inzicht in de marktsituatie in de bouw en vastgoed sector

Door corona verandert de marktsituatie snel. Uit het Bouwpanel van USP en het lezersbestand van Cobouw, de Architect, Vastgoedmarkt, Installatie Journaal en Gawalo bevragen we maandelijks ca.1.200 organisaties uit de bouwkolom (ontwikkelaars, beleggers, corporaties, bouwkundige architecten, interieur architecten, aannemers B&U, aannemers GWW, W- en E-installatiebedrijven en afbouwbedrijven) over de omzetontwikkeling & -verwachting, de maatregelen die men neemt en de consequentie van de marktsituatie op de strategie. 

Er is momenteel vanuit veel hoeken informatie beschikbaar, maar niet frequent, te laat of slechts gericht op een enkele marktpartij. Daar de bouw- en vastgoedketen uit veel partijen bestaat en sommige partijen eerder dan wel later geraakt worden, is het naar onze mening verstandig e.e.a. vanuit de hele kolom te onderzoeken. Verder kunnen we door maandelijks te meten inspelen op de actualiteit (bijv. wat doet men met de aanstaande bouwvak).

Waarom dit rapport bestellen?

In deze onzekere tijd is het hebben van complete en actuele marktinformatie een vereiste. Hoe gaat het in de keten, verslechtert de markt, zijn er al lichtpuntjes te ontdekken? 

Met de BouwMonitor weet u hoe het met de markt (uw klanten en vergelijkbare bedrijven) gaat. U kunt het eerste rapport (maart 2020) gratis bekijken

Wilt u maandelijks dit rapport ontvangen (augustus 2020 t/m juli 2021) dan zijn de kosten voor 12 edities € 1800. De prijs per los rapport bedraagt € 250.

Beschikbare rapporten

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jan-Paul Schop
of Dirk Hoogenboom

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jan-Paul Schop

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>