Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

BouwMonitor Nederland August - thema arbeidsmarkt

Afgelopen jaar heeft USP Marketing Consultancy in samenwerking met Vakmedianet de BouwMonitor in het leven geroepen. Door middel van dit onderzoek is de impact van de COVID-19 virus op de bouw-, installatie- en vastgoedsector op nauwe voet gevolgd. Nu, een jaar later, is er nog steeds een grote behoefte aan feitelijke, onafhankelijke informatie over de ontwikkelingen en trends in de bouw. Deze maandelijkse BouwMonitor geeft een beeld hoe het bij 11 partijen uit de bouwkolom gaat. Hierin worden omzetontwikkeling, de omzetverwachting, maatregelen en de consequentie op de strategie gemeten.

Juist nu is het hebben van complete en actuele marktinformatie een vereiste. Hoe gaat het in de keten, verslechtert de markt, zijn er al lichtpuntjes te ontdekken? De BouwMonitor geeft weer hoe de markt (uw klanten en vergelijkbare bedrijven) ervoor staat. 

  • Thema arbeidsmarkt: in maart hebben we gezien dat er een arbeidstekort is in de Nederlandse bouwsector, hoe gaat de bouwsector om met het verwachte arbeidstekort? En wat is de ontwikkeling hiervan geweest in een half jaar tijd?
  • Uit het Bouwpanel van USP en het lezersbestand van Cobouw, de Architect, Vastgoedmarkt, Installatie Journaal en Gawalo /bevragen we maandelijks ruim 1.300 organisaties uit de bouwkolom
  • Inzichten in 11 partijen uit de bouw- en vastgoedkolom (ontwikkelaars, beleggers, corporaties, bouwkundige architecten, interieurarchitecten, aannemers B&U, aannemers GWW, W- en E-installatiebedrijven en afbouwbedrijven
  • Het rapport is gebaseerd op gedegen kwantitatief marktonderzoek, namelijk 577 geslaagde enquêtes  
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jan-Paul Schop
of Dirk Hoogenboom

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>