Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

BouwMonitor Nederland - April

Corona heeft een grote impact op de economie en de bouw. Samen met Vakmedianet startte USP Marketing Consultancy eind maart 2020 de bouwbrede monitor. Deze maandelijkse BouwMonitor geeft een beeld hoe het bij 11 partijen uit de bouwkolom gaat. Hierin worden omzetontwikkeling, de omzetverwachting, maatregelen en de consequentie op de strategie gemeten.

Juist nu is het hebben van complete en actuele marktinformatie een vereiste. Hoe gaat het in de keten, verslechtert de markt, zijn er al lichtpuntjes te ontdekken? De BouwMonitor geeft weer hoe de markt (uw klanten en vergelijkbare bedrijven) ervoor staat. 

Belangrijke kenmerken in BouwMonitor April:

  • Uit het Bouwpanel van USP en het lezersbestand van Cobouw, de Architect, Vastgoedmarkt, Installatie Journaal en Gawalo bevragen we maandelijks ca. 1.200 organisaties uit de bouwkolom
  • Inzichten in 11 partijen uit de bouw- en vastgoedkolom (ontwikkelaars, beleggers, corporaties, bouwkundige architecten, interieurarchitecten, aannemers B&U, aannemers GWW, W- en E-installatiebedrijven en afbouwbedrijven
  • Het rapport is gebaseerd op gedegen kwantitatief marktonderzoek

Interesse?

Met de BouwMonitor weet u hoe het met de markt (uw klanten en vergelijkbare bedrijven) gaat. U kunt het eerste rapport (maart) gratis bekijken. Wilt u de laatste editie van het rapport ontvangen (juni), dan betaalt u € 250. Wilt u ook de komende editie (juli) ontvangen, dan zijn de totale kosten € 450. 

U kunt de afzonderlijke rapporten of het abonnement bestellen door hier het rapport van uw keuze toe te voegen aan uw winkelwagen en het bestelformulier in te vullen. Of neem contact met ons op via mail: Hoogenboom@usp-mc.nl of telefoon (06) 520 989 24.

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jan-Paul Schop
of Dirk Hoogenboom

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jan-Paul Schop

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>