Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Media Orientatie

Mediagebruik van Europese algemene bouwers

In de afgelopen jaren is de positie en invloed van de algemene bouwers op het bouwproces in verschillende Europese landen toegenomen. Dit is te wijten aan verschillende factoren zoals BIM, prefab en de veranderende rol van de architect. We zien dat veel van onze opdrachtgevers zich meer richten op de algemene bouwers. Nu de bouwsector langzaam verandert, ligt er meer nadruk op pull-marketing en het beter begrijpen van de eindgebruikers (in dit geval de algemene bouwers/aannemers). Dit wordt belangrijker omdat fabrikanten niet langer alleen op de bouwmarkt kunnen vertrouwen om nieuwe producten en innovaties te pushen en te promoten. Bovendien is de hoeveelheid informatie en de manieren om deze te verkrijgen de afgelopen tien jaar drastisch toegenomen voor de algemene bouwers. Inzicht in hoe je hen effectief kunt bereiken via marcomstrategieën is van vitaal belang.

Media oriëntatie

Daarom behandelt USP Marketing Consultancy in de H2 2019 Contractor Monitor het onderwerp media oriëntatie. Dit rapport is op basis van 1.101 succesvolle interviews met algemene bouwers in 8 landen.

Wat mag u van dit verslag verwachten?

Het volledige verslag behandelt alle verschillende mediabronnen die de bouwers in het algemeen gebruiken en hun relatieve belang. Dit varieert van sociale media tot beurzen en nog veel meer. Het rapport bestrijkt alle 8 landen afzonderlijk en geeft een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen de landen. Een perfect hulpmiddel om de effectiviteit van uw marcom verder te vergroten.

 

 

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Zeynep Kutsal

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

kutsal@usp-mc.nlLinkedIn

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>