Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Construction outlook and Media orientation

Juist nu is er meer behoefte aan goede marktinformatie dan ooit. De onzekerheid is ook in de bouwsector duidelijk voelbaar, maar beleid wordt niet gemaakt op basis van een onderbuikgevoel. Het Q1 rapport van de European Architectural Barometer geeft op basis van harde data en gedegen marktonderzoek, inzicht in de Europese bouwvolumes per land voor het komende jaar in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland, België en Polen.

Voorspelling van de ontwikkeling van bouwvolumes. Hoe staat de Europese bouwsector er voor en wat komt er op ons af?

De afgelopen jaren zijn de voorspellingen voor het bouwvolume in sector over het algemeen door heel Europa positief geweest. In de huidige periode is er een zekere mate van onzekerheid in de sector geslopen. Daarnaast kenden veel landen een strikte lockdown regelgeving die in veel gevallen ook de bouwsector heeft geraakt. Daarom is het belangrijk om te weten hoe het komende jaar zal verlopen. Het Q1 rapport geeft inzicht in de voorspellingen van de bouwvolumes voor 2020 in alle acht landen.

Via welke kanalen bereik je de architect het best?

In tijden van onzekerheid staan marketing en communicatiebudgetten onder druk. Het is in dat geval cruciaal om inzicht te hebben in de wijze waarop architecten communiceren. Het kiezen van de juiste kanalen leidt tot een juiste inzet van het beschikbare budget en levert uiteindelijk een maximaal resultaat op.

Belangrijke kenmerken in dit rapport:

  • Voorspellingen van het bouwvolume in de 8 belangrijkste Europese bouwindustrieën.
  • Inzichten in het mediagebruik van architecten in 8 landen (Spanje, Italië, Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk)
  • De resultaten worden op Europees niveau en op landelijk niveau gepresenteerd.
  • Het rapport is gebaseerd op gedegen kwantitatief marktonderzoek. 

Interesse?

Het volledige rapport is normaal gesproken beschikbaar voor 1.750 euro. Door de druk op de budgetten en het grote belang van dit rapport heeft USP besloten om een eenmalige korting van 500 euro te geven, waardoor de prijs uitkomt op 1.250 euro.

U kunt deze bestellen door op de winkelwagenknop op deze pagina te klikken. Of neem contact met ons op via mail info@usp-mc.nl of telefoon +31-10-2066900.

Meer informatie?


Een selectie van onze klanten
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Jeroen de Gruijl

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

degruijl@usp-mc.nl
+31 6 83 97 90 41LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jeroen de Gruijl</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jeroen de Gruijl

degruijl@usp-mc.nl
+31 6 83 97 90 41LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jeroen de Gruijl</p>