Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Sustainability & Circularity

Vooral in de bouw is er de afgelopen jaren veel aandacht voor duurzaamheid. De bouwsector is een van de grotere veroorzakers van CO2 en de algehele vervuiling speelt daarom een centrale rol bij het creëren van een duurzamere toekomst. Hierdoor worden architecten meer betrokken bij het ontwerpen van duurzamere en circulaire oplossingen.  

Het meest recente rapport van de European Architectural Barometer over duurzaamheid en circulariteit (Q4 2020) geeft antwoord op vragen als: wat is de huidige status van duurzaamheid en circulariteit in Europa? En is de verduurzaming van projecten en de bereidheid om te investeren in duurzaamheid en circulariteit gegroeid, of zien we negatieve effecten van de coronacrisis (en een hoger kostenbewustzijn)? 

Het volledige rapport biedt belangrijke inzichten over de betrokkenheid, perceptie, kenmerken en toekomstperspectieven van Europese architecten als het gaat om duurzaamheid en circulariteit. Bovendien staan in dit rapport ook onze laatste prognoses voor de bouwvolumes voor 2021. Het rapport heeft betrekking op 8 landen (Spanje, Italië, Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Polen en het VK) en is nu beschikbaar voor 1.750 euro.

Een selectie van onze klanten
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Jeroen de Gruijl

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

degruijl@usp-mc.nl
+31 6 83 97 90 41LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jeroen de Gruijl</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>