Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Smart buildings and products

Gebouwen zijn vandaag de dag zeer complexe structuren met veel technologie, het grootste deel van deze technologie werkt apart (verlichting, beveiliging, verwarming, ventilatie, airconditioning). Er vindt een verschuiving plaats van gebouwen die verschillende technologieën bevatten die ons in staat stellen om de veiligheid, verlichting en omgeving te controleren naar gebouwen waar deze technologieën met elkaar verbonden zijn. Met deze ontwikkeling creëren we slimme en verbonden gebouwen op het meest fundamentele niveau. 

Smart buildings & connectiviteit is de laatste jaren een hype geweest, maar er zijn duidelijke tekenen dat deze ontwikkeling steeds sneller gaat. Een grote verscheidenheid aan fabrikanten introduceert producten die slim zijn en ook op afstand kunnen worden gemonitord (om prestaties, het onderhoud, etc. te volgen).

Q3 Rapport European Electrical Installation Monitor
We wilden onderzoeken in hoeverre slimme gebouwen/producten en connectiviteit al doorgedrongen zijn in het arbeidsleven van de Europese elektro-installateurs. Daarom hebben we in de European Electrical Installation Monitor Q3 2019 volledig gewijd aan dit onderwerp: Slimme gebouwen en producten. 

Belangrijke kenmerken in dit rapport:
-  Het onderzoek is gebaseerd op 950 elektrische installateurs.
-  Dit rapport geeft inzicht in 7 Europese landen
-  Het onderzoek werd ook uitgevoerd in 2017, we tonen de trendlijn en
    ontwikkelingen.

Geïnteresseerd?  
Het volledige rapport is nu beschikbaar voor 4.000 euro. Als speciale eindejaarsaanbieding geeft USP 1.000 euro korting op dit rapport (3.000 euro voor het volledige rapport), indien besteld voor 2020.


Meer informatie?


Een selectie van onze klanten
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Maja Markovic

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

m.markovic@usp-mc.nlLinkedIn

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>