Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Orientation: Drivers and barriers for home improvement jobs

In dit eerste rapport van 2018 is de opzet van het rapport gewijzigd. We evalueerden het rapport met onze klanten en kwamen tot de conclusie dat er behoefte is aan meer diepgaande resultaten en minder herhaling van de inzichten die we rapporteren. Om deze reden hebben we twee wijzigingen aangebracht in het rapport:

We rapporteren niet alle resultaten in elk kwartaalrapport. In plaats daarvan concentreren we ons elk kwartaal op een van de onderwerpen. In de hoofdstukken van de productcategorie werden de productresultaten 4 keer per jaar gerapporteerd op basis van 4 kwartalen. Dit resulteerde in inzichten die in de kwartalen niet veel veranderden. Dit type resultaten wordt nu slechts één keer per jaar gerapporteerd, wat naar verwachting voldoende zal zijn. 

Aan de andere kant willen we onze klanten meer diepgaande informatie geven over de onderwerpen die we op onze monitor presenteren. Dit betekent meer trends op de lange termijn en meer splitst op bijvoorbeeld leeftijd, inkomen of DIY-ervaring. Dit wordt nu gegeven in het focushoofdstuk en in het hoofdstuk over de productcategorie. 

Meer informatie?


Een selectie van onze klanten
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Reinier Zuydgeest

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

zuydgeest@usp-mc.nl
+31 6 26 93 61 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Reinier Zuydgeest</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>