Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Sustainability

Duurzaamheid is al jaren een belangrijk onderwerp voor zowel B2C als B2B in de bouw- en home improvementsector. Nieuwe regels en voorschriften zijn de drijvende kracht achter verduurzaming op dit moment. Een van de belangrijkste conclusies van de Home Improvement Monitor Q1 2021 is dat consumenten het besparen van geld de belangrijkste reden vinden voor het verduurzamen van hun woning. Ongeveer 27% van de Europese consumenten noemt dit de belangrijkste reden om hun huis te verbeteren. Het milieu beschermen (17%) en hun huis comfortabeler maken (14%) zijn de nummer 2 en 3 redenen. Subsidies komen op de vierde plaats, waarbij 8% van de consumenten dit als reden nummer 1 noemt.

European Home Improvement Monitor Q1: Duurzaamheid

Dit volledige rapport geeft belangrijke informatie over de meerjarige ontwikkelingen van het koopgedrag (inkoopkanalen, inclusief online kopen), zowel op algemeen niveau als op productspecifiek niveau. Dit rapport bevat ook veel belangrijke inzichten over het duurzaamheidsgedrag van consumenten. Welke acties hebben consumenten bijvoorbeeld al ondernomen om hun woning te verbeteren? Welke producten of oplossingen hebben ze al geïnstalleerd? In welke producten zijn ze geïnteresseerd en wat verwachten ze de komende 12 maanden aan hun huis te verbeteren? Wat zijn de belangrijkste drijfveren en belemmeringen?

Belangrijke kenmerken van dit rapport:

  • Inzicht in 11 landen: Polen, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, Denemarken, Zweden, Duitsland, België, Oostenrijk en VK
  • Het rapport is gebaseerd op 4.399 succesvolle telefonische interviews met consumenten
  • De resultaten zijn gebaseerd op 26.400 consumenteninterviews per jaar

Geïnteresseerd?

Het volledige rapport is nu beschikbaar voor 3.000 euro. U kunt deze bestellen door op de winkelwagenknop op deze pagina te klikken. Of neem contact met ons op via mail info@usp-mc.nl of telefoon +31-10-2066900.

Een selectie van onze klanten
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Reinier Zuydgeest

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

zuydgeest@usp-mc.nl
+31 6 26 93 61 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Reinier Zuydgeest</p>

Meer weten?
Neem contact op met Reinier Zuydgeest

zuydgeest@usp-mc.nl
+31 6 26 93 61 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Reinier Zuydgeest</p>