Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

European Mechanical Installation Monitor

De w-installatiemarkt is een markt waar technologische ontwikkelingen zich in snel tempo voordoen. Wie zijn bijvoorbeeld de w-installateurs? Wat doet een w-installateur precies en is er nog ruimte voor nieuwkomers? Hoe zijn ze voor fabrikanten het beste te bereiken? Via push of toch ook pullmarketing? En hoe zien zij de toekomst? 

Sinds 2014 interviewen we elk kwartaal w-installateurs en loodgieters in zes verschillende landen. Doordat USP Marketing Consultancy gespecialiseerd is in de bouw, doe-het-zelfmarkt en de installatiemarkt, kwam er steeds meer vraag naar een monitor voor de installatiemarkt. De European Mechanical Installation Monitor geeft een zeer betrouwbaar beeld over hoe de w-installatiemarkt er voor staat en maakt mogelijke verschuivingen snel zichtbaar. 

De w-installatiemarkt volgen? 

Veel grote bedrijven gebruiken de European Mechanical Installation Monitor om key insights te verkrijgen om hun strategie te monitoren en te verbeteren. Elk kwartaal staat een ander thema centraal. Dit thema varieert van Purchase Channels, BIM, de toekomstige rol van de groothandel en meer thema's zijn te vinden via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

Voor inzichten in de installatiesector hebben wij ook een tweetal nieuwsbrieven waarvoor u zich kunt inschrijven, namelijk de UsPDATE Bouw & de Newsletter Installation. Dat kan via de volgende link: https://www.usp-mc.nl/nl/inzichten/nieuwsbrief/

Beschikbare rapporten

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Ralitsa Ruseva

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

ruseva@usp-mc.nl
+31 6 83 21 17 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Ralitsa Ruseva</p>

Meer weten?
Neem contact op met Ralitsa Ruseva

ruseva@usp-mc.nl
+31 6 83 21 17 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Ralitsa Ruseva</p>