Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Decision making unit

De Europese mechanische installatie-industrie is een heel bijzondere markt. Ten eerste is het een zeer traditionele markt, die in een veel langzamer tempo beweegt. Maar om terug te komen op het onderwerp, is het ook vrij uniek in termen van besluitvorming. De installatiemarkt kenmerkt zich door een zeer grote groep actoren die de regie voeren op het gebied van besluitvorming. Dit maakt het begrijpen van de besluitvorming erg complex, maar ook erg belangrijk voor een succesvolle strategie. Zeker gezien het feit dat de beslissingsmacht in de bouw- en installatiebranche langzaam aan het veranderen is door trends als BIM, prefab, de toenemende invloed van eindgebruikers, toenemende complexiteit van installaties en nieuwe aanbestedingsvormen zoals design-build contracten. 

Daarom behandelt USP Marketing Consultancy dit onderwerp in het Q3 2020-rapport van de Europese Mechanical Installation Monitor over beslissingsbevoegdheid. Veel onderwerpen komen aan bod in het volledige rapport, zoals de beslissingsbevoegdheid van installateurs in verschillende soorten projecten, nieuwbouw versus renovatie, zichtbare producten versus onzichtbare producten, relatieve beslissingsmacht van andere partijen in de besluitvormingsketen en nog veel meer. Kortom, cruciale informatie voor de marketing en commerciële strategie richting installateurs. 

Het volledige rapport is gebaseerd op 650 succesvolle interviews met mechanische installateurs in 6 Europese landen en kost 2.500 euro.

Een selectie van onze klanten
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Ralitsa Ruseva

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

ruseva@usp-mc.nl
+31 6 83 21 17 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Ralitsa Ruseva</p>

Meer weten?
Neem contact op met Ralitsa Ruseva

ruseva@usp-mc.nl
+31 6 83 21 17 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Ralitsa Ruseva</p>