Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Shift to fossil fuel free products

Het thema van het Q2 2018 rapport van de European Mechanical Installation Monitor is 'Shift to fossil fuel free products'.

Tegenwoordig denken veel Europese regeringen eraan om het gebruik van gas en andere fossiele brandstoffen aanzienlijk te verminderen, of zelfs om gasvrij te worden. Dit betekent dat de bestaande apparaten die worden gebruikt voor de productie van warm water en verwarming waarschijnlijk moeten worden vervangen.

Door elektrificatie van de verwarmingsmarkt zullen in de toekomst meer producten zoals warmtepompen worden gebruikt. Hoe zit het met aardgasloze installaties? Dit rapport geeft inzicht in trends en hun gevolgen voor installateurs en de producten / energiebronnen die in de toekomst in de verschillende landen zullen worden gebruikt.

De volgende onderwerpen worden besproken in het rapport:

  • Huidige situatie
  • Toekomstige ontwikkelingen
  • Training en scholing

Eerst zal een samenvatting worden gegeven van de belangrijkste bevindingen met betrekking tot de overgang naar producten zonder fossiele brandstoffen. Alle resultaten zullen worden gepresenteerd op de factsheets van het land. Om betere inzichten te creëren en de leesbaarheid te verbeteren, worden de tabellen gesorteerd op het hoogste percentage per land.

Meer informatie?


Een selectie van onze klanten
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Ralitsa Ruseva

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

ruseva@usp-mc.nl
+31 6 83 21 17 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Ralitsa Ruseva</p>

Meer weten?
Neem contact op met Ralitsa Ruseva

ruseva@usp-mc.nl
+31 6 83 21 17 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Ralitsa Ruseva</p>