Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Usage of calculation tools and BIM

Digitalisatie heeft impact op ons allemaal, voor de meerderheid van ons is het een groot deel van ons dagelijkse werkleven. Maar er zijn ook beroepen waarbij digitaal thuiswerken niet mogelijk is. Installateurs zijn hier een goed voorbeeld van. Wat is de status van hun digitalisatieproces? Rijden zij mee op dezelfde digitale golf als bijvoorbeeld architecten en ingenieurs (waar we een grote toename zien in BIM-gebruik en digitalisatie). Gebruiken ze BIM? Of is deze doelgroep zich nog steeds niet digitaal aan het ontwikkelen? 

In de European Mechanical Installation Monitor Q1 2020:

In dit rapport vind je alle benodigde informatie met betrekking tot de status en de toekomst van het digitalisatieproces en BIM-gebruik onder installateurs in 6 Europese landen. Daarnaast houden we ook de omzet en orderontwikkeling bij van Q1 2020 ten opzichte van vorig jaar. Er is in zekere mate al een 'corona-effect' zichtbaar. We vroegen hen ook naar hun prognoses en hoe corona deze beïnvloedt. 

Interesse?

Het volledige rapport is beschikbaar voor  2,500 euro. Je kunt het bestellen door op het winkelwagentje te klikken onderaan deze pagina. Of neem contact met ons op per mail info@usp-mc.nl of telefoon +31-10-2066900.


Meer informatie?


Een selectie van onze klanten
<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom
of Ralitsa Ruseva

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

ruseva@usp-mc.nl
+31 6 83 21 17 09LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Ralitsa Ruseva</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Dirk Hoogenboom

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>