Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Rapport Bouwen en Wonen 2018

Op korte termijn is er behoefte aan tienduizenden nieuwe huizen. Maar hoe verhoudt duurzaamheid zich tot snelheid? En halen we het groen naar de stad of de stad naar het groen? En last but not least: hoe werken gemeente, corporatie en ontwikkelaar optimaal samen bij het verwezenlijken van de bouwopgave en duurzaamheidsambities? USP Marketing Consultancy heeft in samenwerking met ROm/Stadszaken.nl en de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling TU Delft onderzoek gedaan naar deze en meer urgente vraagstukken binnen het werkveld bouwen en wonen. 

Over het rapport

  • Het rapport geeft u inzicht in de mening van de vakwereld en de particulieren ten opzichte van actuele woningmarktvraagstukken. De verschillen tussen én binnen de doelgroepen staan hierbij centraal.
  • In de vakwereld is de vragenlijst uitgezet onder gemeenten, corporaties, ontwikkelaars, adviseurs en overige overheden. In totaal hebben 330 professionals deelgenomen aan het onderzoek.
  • De vragenlijst is ook uitgezet onder 1000 consumenten (waarvan 500 met een koopwoning, 300 met een sociale huurwoning en 200 met een huurwoning in de vrije sector).
  • De vakwereld is benaderd via de relaties van ROm/Stadszaken.nl, Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling TU Delft en USP Marketing Consultancy.
  • Laat hieronder uw gegevens achter en wij mailen u kosteloos het rapport.

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Gerwin Sjollema

sjollema@usp-mc.nl
+31 (0) 6 26936149LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Gerwin Sjollema</p>