Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

USP KeukenMonitor

In 2013 is USP, op verzoek van  de sector, een onderzoek gestart om de keukenmarkt te monitoren. Doel van het onderzoek is om tot eenduidige en complete keukenbranchecijfers te komen die zowel voor retailers en fabrikanten van keukens en keukenapparatuur relevant zijn. Vanaf 1 juli 2020 hebben Inretail en USP de krachten gebundeld door o.a. het consumentenonderzoek de KeukenMonitor samen te voegen en zowel inhoudelijk als in rapportagevorm - verder te ontwikkelen.

Brochure Keuken Monitor

Het onderzoek

De USP KeukenMonitor is gebaseerd op grootschalig consumentenonderzoek. Daarbij zijn consumenten ondervraagd die:

• De afgelopen 12 maanden een keuken hebben gekocht of gekregen van verhuurder
• De afgelopen 12 maanden een of meerdere apparaten of onderdelen voor in de keuken hebben aangeschaft
• Verwachten de komende 12 een nieuwe keuken te kopen of krijgen

De KeukenMonitor is een studie met need-to-know insights voor de fabrikanten en retailers in de keukenmarkt. Voor elke productcategorie geeft de KeukenMonitor meer inzichten en mede hierdoor is de USP Keuken Monitor een zeer bruikbaar en actiegericht rapport.

De kosten

Bij afname van de KeukenMonitor kunt u kiezen uit verschillende modules. Zo biedt de basismodule Keuken inzicht in de aankoop van de complete keuken. Voor meer diepgang over bepaalde productgroepen zijn er aanvullende modules. U kunt dus de informatie kiezen die u nodig heeft en betaald dan ook alleen voor die informatie!

Inschrijven nieuwsbrief

Voor inzichten in de home improvement sector hebben wij ook een tweetal nieuwsbrieven waarvoor u zich kunt inschrijven, namelijk de UsPDATE Bouw & de Newsletter DIY & Home Improvement. Dat kan via de volgende link: https://www.usp-mc.nl/nl/inzichten/nieuwsbrief/