Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

VastgoedMonitor Nederland - Augustus

Corona heeft een grote impact op de economie en de bouw- en vastgoedsector. Samen met Vakmedianet startte USP Marketing Consultancy eind maart 2020 de bouw- en vastgoedbrede monitor. Deze maandelijkse Bouw- en VastgoedMonitor geeft een beeld hoe het bij 11 partijen uit de bouwkolom gaat. Hierin worden omzetontwikkeling, de omzetverwachting, maatregelen en de consequentie op de strategie gemeten.

Juist nu is het hebben van complete en actuele marktinformatie een vereiste. Hoe gaat het in de keten, verslechtert de markt, zijn er al lichtpuntjes te ontdekken? De VastgoedMonitor geeft weer hoe de markt (uw klanten en vergelijkbare bedrijven) ervoor staat. 

Belangrijke kenmerken in VastgoedMonitor Augustus:

  • Uit het Bouwpanel van USP en het lezersbestand van Cobouw, de Architect, Vastgoedmarkt, Installatie Journaal en Gawalo bevragen we maandelijks ca. 650 organisaties uit de bouwkolom
  • Inzichten in 11 partijen uit de bouw- en vastgoedkolom (ontwikkelaars, beleggers, corporaties, bouwkundige architecten, interieurarchitecten, aannemers B&U, aannemers GWW, W- en E-installatiebedrijven en afbouwbedrijven
  • Het verslag is gebaseerd op gedegen kwantitatief marktonderzoek

Interesse?

U kunt het eerste rapport (maart) hier gratis aanvragen.

Wilt u de laatste editie van het rapport ontvangen dan betaalt u € 250. 

We hebben besloten om het onderzoek met een jaar te verlengen. Een jaarabonnement, waarbij u alle edities van september 2020 t/m augustus 2021 ontvangt kost € 1.800.

U kunt de afzonderlijke rapporten of het abonnement bestellen door hier het rapport van uw keuze toe te voegen aan uw winkelwagen en het bestelformulier in te vullen. 


Meer informatie?


Wilt u meer weten?
Neem contact op met Gerwin Sjollema

sjollema@usp-mc.nl
+31 (0) 6 26936149LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Gerwin Sjollema</p>