Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

VastgoedMonitor Nederland - Maart - Financiering vastgoed

Corona heeft een grote impact op de economie en de bouw- en vastgoedsector. Samen met Vakmedianet startte USP Marketing Consultancy eind maart 2020 de bouw- en vastgoedbrede monitor. Deze maandelijkse VastgoedMonitor geeft een beeld hoe het bij 11 partijen uit de bouwkolom gaat. Hierin worden omzetontwikkeling, de omzetverwachting, maatregelen en de consequentie op de strategie gemeten.

Juist nu is het hebben van complete en actuele marktinformatie een vereiste. Hoe gaat het in de keten, verslechtert de markt, zijn er al lichtpuntjes te ontdekken? De VastgoedMonitor geeft weer hoe de markt (uw klanten en vergelijkbare bedrijven) ervoor staat. 

Belangrijke kenmerken in VastgoedMonitor Maart - thema Mening over corona:

  • Thema Mening over corona: Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis met betrekking tot het (her)financieren van vastgoed?
  • Uit het Bouwpanel van USP en het lezersbestand van Cobouw, de Architect, Vastgoedmarkt, Installatie Journaal en Gawalo /bevragen we maandelijks ruim 1.300 organisaties uit de bouwkolom
  • Inzichten in 11 partijen uit de bouw- en vastgoedkolom (ontwikkelaars, beleggers, corporaties, bouwkundige architecten, interieurarchitecten, aannemers B&U, aannemers GWW, W- en E-installatiebedrijven en afbouwbedrijven
  • Het rapport is gebaseerd op gedegen kwantitatief marktonderzoek, namelijk 833 geslaagde enquêtes  

Interesse?

U kunt het eerste rapport (maart 2020) gratis bekijken

Wilt u de laatste editie van het rapport ontvangen dan betaalt u € 250. 

We hebben besloten om het onderzoek met een jaar te verlengen. Een jaarabonnement, waarbij u alle edities van september 2020 t/m augustus 2021 ontvangt kost € 1.800.

U kunt de afzonderlijke rapporten of het abonnement bestellen door hier het rapport van uw keuze toe te voegen aan uw winkelwagen en het bestelformulier in te vullen. 

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Gerwin Sjollema

sjollema@usp-mc.nl
+31 (0) 6 26936149LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Gerwin Sjollema</p>