Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

BouwKennis BusinessClub

De BouwKennis BusinessClub is hét platform waar je als marketeer in de bouwsector je kennis vergroot en op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens de Bouwkennis BusinessClub bijeenkomsten willen wij jouw marketing en marktkennis vergroten en naar een hoger niveau tillen.

De BusinessClub informeert én inspireert en biedt daarnaast uitstekende netwerkmogelijkheden. De bijeenkomsten vinden vier keer per jaar plaats, in de vorm van ontbijtsessies in het midden van het land. De BouwKennis BusinessClub omvat een grote groep van strategische beleidsmakers binnen de bouwkolom. Tijdens de bijeenkomsten worden interessante presentaties gegeven en actuele vraagstukken beantwoord. Daarnaast is er na afloop voldoende gelegenheid om onderling project- of gespreksgroepen te vormen waarin kennis gedeeld en uitgewisseld kan worden over relevante thema’s en onderwerpen.

BouwKennis biedt het volgende aan:

 

 • Vier inspirerende ontbijtkennissessies met volop netwerkmogelijkheden 
 • Trends en ontwikkelingen voor de komende jaren 
 • Toegang tot een online clubplatform om ideeën en kennis te delen 
 • Na iedere ontbijtsessie ontvang je de presentaties

Programma

 

Het programma van de BouwKennis BusinessClub heeft in principe iedere bijeenkomst dezelfde opbouw, afhankelijk van het thema kan de invulling afwijken.

 • 07.30 Ontvangst 
 • 08.15 Welkomstwoord door de dagvoorzitter 
 • 08.20 Productie- & prognosecijfers 
 • 08.45 Presentatie over het thema 
 • 09.15 Pauze 
 • 09.25 Presentatie over het thema 
 • 09.55 Afsluiting programma 
 • 10.00 Netwerken met koffie en thee

Productiecijfers

 

BouwKennis schetst tevens aan de hand van haar eigen bouwprognoses een beeld van de sector voor de komende jaren. De ontwikkeling van de bouwproductie is allesbepalend voor de toekomst van de sector. Hoe gaat de woningbouw zich de komende tijd ontwikkelen? In welke sector van de utiliteitsbouw blijft de productie op peil?

Thema

 

Iedere bijeenkomst staat er een ander thema centraal. In 2020 vindt de BusinessClub plaats op volgende data:

25 juni 2020: Voice Search 

28 oktober 2020: Bouwlogistiek

Deze thema’s zijn gekoppeld aan de BouwKennis KwartaalVisie, het marketingmagazine dat ieder kwartaal door BouwKennis wordt uitgegeven. Tijdens de bijeenkomsten worden de onderwerpen uit de KwartaalVisie verder uitgediept door verschillende sprekers.

Kosten 

Persoonlijk lidmaatschap: bestaande uit vier ontbijtsessies per jaar, de kosten hiervoor bedragen € 395 per persoon per jaar. 

BouwKennis abonnees: betalen geen € 395, maar sluiten een lidmaatschap af voor slechts € 295 per persoon per jaar. 

Niet-leden: betalen per bijeenkomst € 125 per persoon.

Locatie

De BouwKennis BusinessClub zal tot nader order alleen online plaatsvinden. Indien het weer mogelijk is gaan wij naar de nieuwe locatie te weten Kasteel Woerden.

Contactinformatie 

Heb je vragen over de BouwKennis BusinessClub? Bekijk dan de factsheet of neem gerust contact op met Boudewijn Goedhart via 010 – 206 69 96 of per mail: boudewijn.goedhart@bouwkennis.nl.

Aanmelden voor 25 juni