Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Data, trends en ontwikkelingen in wonen en vastgoed: de Urban Insights Monitor

Van u als professional op het gebied van wonen en vastgoed wordt verwacht dat u de trends en ontwikkelingen in de markt op de voet volgt. Vervolgens is een duiding van deze informatie en een vertaling naar nieuwe plannen en beleid nodig. Thema’s als duurzaamheid, nieuwe woonconcepten, digitalisering, transformatie en woonbeleving spelen allemaal een rol. Om u te helpen structuur te geven aan de informatiestroom lanceert USP Marketing Consultancy dit najaar de Urban Insights Monitor. Door middel van doorlopend, gedegen onderzoek verzamelen wij de informatie uit de markt en vatten dit ieder kwartaal samen in een overzichtelijk rapport. Zo bieden wij projectontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedeigenaren en overheidsinstanties bruikbare inzichten. Daarnaast creëren we een netwerk om kennis uit te wisselen en te discussiëren over actuele thema’s en onderwerpen.

Laagdrempelig en fact-based


USP lanceert de Urban Insights Monitor met als doel aan diverse marktpartijen laagdrempelig inzichten te geven op het gebied van wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Zoals u van ons gewend bent, geven wij deze inzichten op basis van gedegen onderzoek. Zo kunt u onderbouwd inspelen op de veranderingen in de markt.

Urban Insights Monitor én Platform


U kunt kiezen voor de Urban Insights Monitor, waarbij u vier maal per jaar een rapportage krijgt over trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Elke kwartaalrapportage heeft daarbij een nieuw thema dat uitgelicht wordt. Te denken valt hierbij aan verduurzamen en vergroenen, nieuwe woonconcepten, de digitale woonconsument en smart homes.

Download hieronder de brochure van het Urban Insights Platform:

urban-insights-monitor-2017

Wilt u naast deze kwartaalrapporten de diverse thema’s met vakgenoten verder uitdiepen, ervaringen uitwisselen en discussiëren, wordt dan lid van het Urban Insights Platform. Het platform is exclusief toegankelijk voor maximaal 35 partners en komt vier maal per jaar bij elkaar. Elke platformbijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Wilt u lid worden van dit unieke platform of zich abonneren op de Urban Insights Monitor of wilt u meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op.