Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Lancering Urban Insights Monitor en Platform

Projectontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedeigenaren en overheden werken steeds vaker samen om ruimtelijke ontwikkeling mogelijk te maken. In gebiedsontwikkeling, transformatie maar ook bij het ontwikkelen van beleid. Trends zoals duurzaamheid, gasloze woningen, tiny houses en digitalisering vragen om meer samenwerking tussen stakeholders. Huurders, kopers en ondernemers verwachten dit ook. Ze willen een zo complete mogelijke oplossing op maat. Dit vraagt van u als professional in het domein van wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling dat u ontwikkelingen en trends kunt waarnemen en duiden. USP Marketing Consultancy lanceert daarom dit jaar het Urban Insights Platform. Door middel van het Urban Insights Platform bieden we u inzichten op basis van gedegen onderzoek én een netwerk om te discussieren over actuele thema’s en onderwerpen.

Laagdrempelig en fact-based

USP lanceert het Urban Insights Platform met als doel aan diverse marktpartijen laagdrempelig inzichten te geven op het gebied van wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Zoals u van ons gewend bent, geven wij deze inzichten op basis van gedegen onderzoek. Zo kunt u onderbouwd reageren op de veranderingen in de markt. Daarnaast biedt het platform de gelegenheid te discussieren, ervaringen uit te wisselen en inzichten te verdiepen op een laagdrempelige en informele manier.

Urban Insights Monitor én Platform

U kunt kiezen voor de Urban Insights Monitor, waarbij u vier maal per jaar een rapportage krijgt over trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Elke kwartaalrapportage heeft daarbij een nieuw thema wat uitgelicht wordt. Te denken valt hierbij aan verduurzamen en vergroenen, nieuwe woonconcepten, de digitale woonconsument en smart homes.

Wilt u naast deze kwartaalrapporten de diverse thema’s met vakgenoten verder indiepen, wordt dan lid van het Urban Insights Platform. Het platform is exclusief toegankelijk voor maximaal 35 partners en komt vier maal per jaar bij elkaar om te discussiëren, ervaringen uit te wisselen, groepsdiscussies bij te wonen etc. Elke platformbijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Download hieronder de brochure:

urban insights monitor.pdf