Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Presentatie onderzoek vastgoedexploitatie & talentontwikkeling tijdens de Provada

De afgelopen weken hebben wij onder de leden van de NeVaP ons eerste van 4 deelonderzoeken verricht. Het thema is ‘talentontwikkeling’ binnen de vastgoedsector. Tijdens het NeVaP Innovatie Debat ‘De vastgoedprofessional in 2025’ zullen wij de onderzoeksresultaten presenteren. Het debat vindt plaats op dinsdagmiddag 30 mei a.s. van 15.30-16.30 uur in Forum 1 op de PROVADA. Eerste onderzoek vastgoedexploitatie & talentontwikkeling In mei is het eerste onderzoek naar aanleiding van...

De afgelopen weken hebben wij onder de leden van de NeVaP ons eerste van 4 deelonderzoeken verricht. Het thema is ‘talentontwikkeling’ binnen de vastgoedsector. Tijdens het NeVaP Innovatie Debat ‘De vastgoedprofessional in 2025’ zullen wij de onderzoeksresultaten presenteren. Het debat vindt plaats op dinsdagmiddag 30 mei a.s. van 15.30-16.30 uur in Forum 1 op de PROVADA.

Eerste onderzoek vastgoedexploitatie & talentontwikkeling

In mei is het eerste onderzoek naar aanleiding van de samenwerking tussen NeVaP en USP Marketing Consultancy gedaan. De meest opvallende resultaten zijn:

  • Circa de helft van de vastgoedprofessionals geeft aan dat zij permanente educatie zeer belangrijk vinden. Echter meer dan de helft besteedt maar 2 of minder dagdelen per maand aan ontwikkeling / scholing.
  • Bijna drie kwart van de vastgoedprofessionals gaf aan zich meer te moeten ontwikkelen op gebied van technologische innovatie. Daarnaast blijft netwerken ook een groot aandeel in beslag nemen van de ontwikkelingsthema’s.
  • Nagenoeg elke vastgoedprofessional geeft aan dat informatie en technische ontwikkelingen een belangrijkere rol gaan spelen voor de vastgoedprofessional van 2025.
  • Zowel Vastgoedexploitatie, als Facility Management en Asset- en Property Management zullen volgens een grote meerderheid van de vastgoedprofessionals richting 2025 verder naar elkaar groeien.
  • Circa 1 op de 5 vastgoedprofessionals twijfelt nog over de toenemende invloed van bijvoorbeeld de energiesector en/of hotelsector op de vastgoedsector.

Bent u benieuwd wat de andere ontwikkelingsthema’s zijn voor de vastgoedprofessional van 2025? Kom dan kijken naar het innovatiedebat. Na afloop praten wij graag met u verder op onze stand.

USP gehele PROVADA aanwezig

USP Marketing Consultancy is aanwezig op de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Deze wordt gehouden op 30, 31 mei en 1 Juni te Amsterdam. Wij nodigen u graag uit om kennis te komen maken met het vernieuwde onderzoeksteam van ‘Vastgoed en Wonen’ . U kunt ons vinden in Hal 12 Stand 54, als onderdeel van het NeVaP Innovatiehuis.