Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Regionaal woningbehoefte onderzoek 2018: Hart van Brabant

USP Marketing Consultancy voert in samenwerking met SpringCo in opdracht van de gemeente Tilburg, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Waalwijk en Dongen het woningbehoefte onderzoek 2018 uit.

Uw gemeente wil graag de woningmarkt zo goed mogelijk aan laten sluiten bij de wensen van haar inwoners. Uit het adressenbestand van de gemeente is willekeurig een aantal adressen geselecteerd. Wellicht heeft u onlangs dus een brief van uw gemeente ontvangen, waarin u van harte uitgenodigd wordt om deel te nemen aan het onderzoek. Onder de deelnemers worden 30 VVV-cadeaukaarten ter waarde van € 20,- verloot.

In de vragenlijst worden vragen gesteld over uw huidige woonsituatie, hoe u het wonen in de gemeente ervaart, over uw eventuele verhuisplannen en wat uw woonwensen zijn. Zo krijgt uw gemeente een goed beeld van uw beleving en voorkeuren. Het is de bedoeling dat de vragenlijst wordt ingevuld door de hoofdbewoner of eventuele partner als die ook op dit adres woont.

De resultaten uit het onderzoek worden door de gemeente bijvoorbeeld gebruikt bij het opstellen van een Woonvisie, het maken van woningbouwafspraken en het beoordelen van nieuwe woningbouwprojecten.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Vanzelfsprekend worden uw antwoorden vertrouwelijk en anoniem behandeld. USP Marketing Consultancy verzamelt de ingevulde enquêtes voor uw gemeente.

Heeft u problemen met inloggen?

  1. Vul de link in uw adresbalk van uw internet pagina in. Let op: dit is dus niet in een zoekmachine zoals ‘google’.
  2. Het is belangrijk dat u de link precies overtypt zoals op de brief is aangegeven: www.usp-onderzoek.nl/woningbehoefte2018.htm
  3. U komt op een inlogpagina terecht. Hier wordt naar een code en wachtwoord gevraagd. Vul de code en het wachtwoord in die u via de brief van uw gemeente heeft ontvangen. 
  4. Heeft u bovenstaande stappen doorlopen en heeft u geen toegang gekregen tot de vragenlijst, dan kunt u bellen naar USP Marketing Consultancy: 010-2066900. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.