Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

USP is aanwezig op de Provada (30, 31 mei en 1 juni)

Bezoekt u ook de Provada 2017, de grootste vastgoedbeurs in Nederland? Wij zijn alle dagen te vinden in het NeVaP Innovatie Huis. Naast gericht onderzoek voor onder andere NVM, Vereniging Eigen Huis, Syntrus Achmea, Colliers International, CBRE, Delta Lloyd en IVBN voeren wij ook multi-client onderzoeken uit. Het komende half jaar richten wij ons op een nieuw multi-client onderzoek voor de vastgoed en woningmarkt. Ons doel is het verbinden van...

Bezoekt u ook de Provada 2017, de grootste vastgoedbeurs in Nederland? Wij zijn alle dagen te vinden in het NeVaP Innovatie Huis.

Naast gericht onderzoek voor onder andere NVM, Vereniging Eigen Huis, Syntrus Achmea, Colliers International, CBRE, Delta Lloyd en IVBN voeren wij ook multi-client onderzoeken uit. Het komende half jaar richten wij ons op een nieuw multi-client onderzoek voor de vastgoed en woningmarkt. Ons doel is het verbinden van constateringen, uit bijvoorbeeld big-data, customer relationship management en tools voor asset management aan het onderzoeken van klantbeleving en marketing insights. Wij creëren insights waarmee beleid en strategie gemaakt kan worden en (marketing)resultaten geboekt kunnen worden voor een optimaal rendement.

Welke factoren bepalen het succes van een gebiedsontwikkeling en hoe kunnen bewoners, gemeenten, corporaties en ontwikkelaars elkaar versterken in het maken van betere steden?

Bent u benieuwd wat de toekomstige trends zijn en hoe zij invloed hebben op uw markt en klanten? Of ziet u graag uw onderzoeksvragen terug in het volgende multi-client onderzoek? Dan nodig ik u graag uit op onze stand in het NeVaP Innovatie Huis.

Gaat u ook naar de Provada? Schikt dinsdag, woensdag of donderdag u? Bel of mail dan voor een afspraak of loop langs in het NeVaP Innovatie Huis.