Themarapporten wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling

USP Marketing Consultancy doet samen met haar mediapartners Vastgoed Journaal en Elba REC onderzoek naar actuele thema’s in wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. De rapporten van deze onderzoeken zijn kosteloos op te vragen.

Themarapporten wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling

USP Marketing Consultancy doet sinds begin 2018 samen met haar mediapartners Vastgoed Journaal en Elba REC onderzoek naar actuele thema’s in wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. De rapporten van deze onderzoeken zijn kosteloos op te vragen. In deze onderzoeken pakken we 8x per jaar gezamenlijk een thema op om de stand van zaken rond dit thema te onderzoeken onder consumenten en/of professionals. De meest recente rapporten vindt u via deze link.

Trends & ontwikkelingen

Trends & ontwikkelingen zijn belangrijke veroorzaker van verandering en vernieuwing in de sector van wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Wij vertalen deze trends en ontwikkelingen in voor u relevante inzichten. Zoals u van ons gewend bent, geven wij deze inzichten op basis van gedegen onderzoek. Zo kunt u onderbouwd reageren op de veranderingen in de markt.

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Gerwin Sjollema

sjollema@usp-mc.nl
+31 (0) 6 26936149LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Gerwin Sjollema</p>