Urban Insights Monitor

USP Marketing Consultancy lanceert de Urban Insight Monitor met als doel aan diverse marktpartijen laagdrempelig inzichten te geven op het gebied van wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Zoals u van ons gewend bent, geven wij deze inzichten op basis van gedegen onderzoek. Zo kunt u onderbouwd reageren op de veranderingen in de markt.

U kunt kiezen voor de Urban Insights Monitor, waarbij u vier maal per jaar een rapportage krijgt over trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling. Elke kwartaalrapportage heeft daarbij een nieuw thema wat uitgelicht wordt. Te denken valt hierbij aan verduurzamen en vergroenen, nieuwe woonconcepten, de digitale woonconsument en smart homes.

Daarbij richt USP het Urban Insights Platform op. Dit platform biedt naast de kwartaalrapporten van de Monitor de kans op met vakgenoten en met USP de verschillende thema’s verder uit te diepen. Het platform is exclusief toegankelijk voor maximaal 35 partners en komt vier maal per jaar bij elkaar om te discussiëren, ervaringen uit te wisselen, groepsdiscussies bij te wonen etc. Elke platformbijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.


Meer weten?
Neem contact op met Gerwin Sjollema

sjollema@usp-mc.nlLinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Gerwin Sjollema</p>