VastgoedMonitor Nederland

Corona heeft een grote impact op de economie en de bouw & vastgoedsector. Samen met Vakmedianet zijn we in maart 2020 een bouw- en vastgoedbrede monitor gestart. Deze maandelijkse Bouw- en VastgoedMonitor geeft een beeld hoe het bij alle partijen uit de bouwkolom gaat. We meten omzetontwikkeling, de omzetverwachting, maatregelen en de consequentie op de strategie. 

Maandelijks inzicht in de marktsituatie in de bouw en vastgoed sector

Door corona verandert de marktsituatie snel. Uit het Bouwpanel van USP en het lezersbestand van Vastgoedmarkt, Cobouw, de Architect, Installatie Journaal en Gawalo bevragen we maandelijks ca. 1.400 organisaties uit de bouwkolom (ontwikkelaars, beleggers, overheden, corporaties, adviseurs, bouwkundige architecten, interieur architecten, aannemers B&U, aannemers GWW, W- en E-installatiebedrijven en afbouwbedrijven) over de omzetontwikkeling & -verwachting, de maatregelen die men neemt en de consequentie van de marktsituatie op de strategie. 

Er is momenteel vanuit veel hoeken informatie beschikbaar, maar niet frequent, te laat of slechts gericht op een enkele marktpartij. Omdat de bouw- en vastgoedketen uit veel partijen bestaat en sommige partijen eerder dan wel later geraakt worden, is het naar onze mening verstandig e.e.a. vanuit de hele kolom te onderzoeken. Verder kunnen we door maandelijks te meten inspelen op de actualiteit (bijv. wat doet men met de aanstaande bouwvak).

Waarom dit rapport bestellen?

In deze onzekere tijd is het hebben van complete en actuele marktinformatie een vereiste. Hoe gaat het in de keten, verslechtert de markt, zijn er al lichtpuntjes te ontdekken? 

Met de Vastgoedmonitor weet u hoe het met de markt (uw klanten en vergelijkbare bedrijven) gaat. U kunt het eerste rapport (maart) gratis bekijken. Wilt u de laatste editie van het rapport ontvangen (mei rapport) betaalt u € 250. Wilt u daarnaast ook de komende 2 edities (juni en juli) ontvangen, zijn de totale kosten voor drie rapporten € 650. 

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Mark de Graaf</p>

Meer weten?
Neem contact op met Mark de Graaf
of Jan-Paul Schop

degraaf@usp-mc.nl
+31 6 41 76 58 37LinkedIn

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>

Meer weten?
Neem contact op met Mark de Graaf

degraaf@usp-mc.nl
+31 6 41 76 58 37LinkedIn

<p>Meer weten?<br>Neem contact op met Mark de Graaf</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jan-Paul Schop

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>