Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Over USP

Marktonderzoek in de breedste zin van het woord is de kern van onze internationaal opererende organisatie. Omdat wij de verschillende sectoren tot in de haarvaten kennen, kunnen we de marktinformatie ook duiden en zo onze opdrachtgevers gedegen adviseren. Dit maakt ons niet alleen een gedegen informatiepartner maar zeker ook een interessante gesprekspartner.

USP is een internationaal marktonderzoek- en marketing consultancybureau dat gespecialiseerd is in de bouw, woon, home improvement, installatiesector en vastgoedmarkt. 

Wij werken internationaal en hebben verschillende dochterondernemingen zoals Arch-Vision, BouwKennis en BauInfoConsult.

Inzichten & ADVIES

De belangrijkste meerwaarde van USP Marketing Consultancy ligt op het gebied van onze marktkennis. Door onze jarenlange ervaring in de sector, weten we hoe wij de markt moeten bevragen en kunnen we de inzichten in perspectief plaatsen. 

In onze onderzoeken beantwoorden we niet alleen de onderzoeksvragen, maar zijn we ook in staat vanuit onze marktkennis de inzichten te interpreteren en advies te geven aan onze klanten. Dat is één van de belangrijkste USP's van USP Marketing Consultancy.

Missie & Visie

Het helpen van onze klanten met inzichten & advies, zodat men gericht en snel haar doelen kan bereiken.USP Marketing Consultancy is het toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureau in de Europese bouw, doe-het-zelf, installatie- en woon & vastgoed sector. 

Wij willen inspireren en verbinden. Daarnaast kunt u op ons bouwen en is het prettig zaken doen. Medewerkers van USP Marketing Consultancy gaan uitdagingen aan, zoeken de samenwerking op en willen het beste resultaat bereiken.

No-nonsens

De cultuur van USP Marketing Consultancy laat zich wellicht het best omschrijven als no-nonsens. Bij ons draait alles om het vertalen van uw vraag naar het juiste onderzoek. Daarbij zoeken we altijd eerst de vraag achter de vraag. Onze onderzoeken resulteren vaak in heel veel data. Daar gaan wij u echter niet mee vermoeien.  Natuurlijk krijgt u ook de in kaart gebrachte marktinformatie, maar wij leveren u vooral gedegen inzicht.  

Met andere woorden, wij laten u de hoofdconclusies uit het onderzoek zien. Waarmee moet u echt aan de slag? Aan wie kan u een voorbeeld nemen? En wat zijn de voorwaarden en barrières om de gewenste veranderingen te bereiken?

USP GDPR Compliance

USP hecht grote waarde aan het juist en veilig verwerken van uw gegevens. Wij zullen de gegevens die we van onze klanten ontvangen nooit voor een ander doel gebruiken dan voor het afgesproken project. Onze medewerkers zijn getraind om conform de richtlijnen voor bescherming persoonsgegevens te handelen en onze ICT afdeling borgt een veilige netwerkomgeving.  Daarnaast  heeft USP een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld om te waken dat USP en haar sub verwerkers in lijn met de AVG werken.

Download hier de PDF die wij als USP voor u hebben opgesteld.