Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Sectoren

Al meer dan twee decennia is USP Marketing Consultancy hét toonaangevende marktonderzoekbureau voor de bouw- en woonsector. Daarvoor hebben wij ons gespecialiseerd in de belangrijkste sectoren die deze branche kenmerken. We weten wat er daar tot in de kleinste details speelt en kunnen daarom de verkregen informatie als geen ander in perspectief plaatsen. 

Afbouw

Afbouw

De invloed van de consument wordt voor de afbouwbranche steeds belangrijker. Weten wat de consument vindt, hoe hij denkt maar ook hoe je hem bereikt is voor de sector essentieel. 

Lees meer
Bouw

Bouw

Er zijn een heel veel trends die ervoor zorgen dat de bouwsector flink in beweging is. De van oorsprong zo conservatieve markt is aan het verschuiven en begint innovaties te omarmen.

Lees meer
Home improvement

Home improvement

Wat zijn de gevolgen van de vergrijzing en verduurzaming voor de Europese Home Improvement markt? Twee onderwerpen die de komende tijd voor deze sector heel belangrijk gaan worden. 

Lees meer
Installatie

Installatie

Als het gaat om technologische innovaties dan loopt de Europese installatiemarkt voorop. Het verbeteren van het wooncomfort door middel van domotica is daar een treffend voorbeeld van.

Lees meer
Vastgoed

Vastgoed

We zijn actief op de onderdelen wonen, kantoren en retail . Elk segment kent zijn eigen dynamiek en vraagstelling. Denk daarbij aan groei- en krimpregio’s, leegstand en transformatie.

Lees meer
Wonen

Wonen

Als het om wonen in de breedste zin van het woord gaat, neemt ‘de klant’ een steeds prominentere plek in. Voor onze opdrachtgevers is hem op de juiste manier bereiken de basis voor succes. 

Lees meer