Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Afbouw

De invloed van de consument wordt voor de afbouwbranche steeds belangrijker. Weten wat de consument vindt, hoe hij denkt maar ook hoe je hem bereikt is voor de sector essentieel. Met de juiste marktinformatie maakt het u als fabrikant of toeleveranciers een stuk makkelijker om uw werkzaamheden naadloos op de vraag van de consument af te stemmen.

Binnen de Afbouwsector wordt geopereerd op het snijvlak van B2B en B2C. In de afbouwfase wordt immers de werkelijke waarde voor de eindgebruiker toegevoegd. Dit gebeurt door onder andere het creëren van comfort en het inbrengen van een persoonlijke touch. Tegelijkertijd worstelen veel professionele partijen in de afbouwsector met de vraag hoe zij een goede gesprekspartner van de consument kunnen worden.  Daarnaast vraagt deze sector om een ‘think local, act global’ aanpak, omdat culturele verschillen groot zijn.

USP voorziet zowel fabrikanten, retailers als kennisinstituten van essentiële marktinformatie. Met onze professionele inzichten geven wij antwoord op actuele thema’s waarmee onze klanten succesvol in deze markt kunnen opereren.

Wij werken o.a. voor