Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bouw

Er zijn momenteel veel trends die ervoor zorgen dat de bouwsector flink in beweging is. De van oorsprong zo conservatieve markt is aan het verschuiven en begint innovaties te omarmen. En dat zien we dagelijks om ons heen gebeuren. Dit alles zorgt er tegelijkertijd voor dat veel partijen in de bouw noodgedwongen bezig zijn om zichzelf opnieuw uit te vinden. 

De van oorsprong vrij traditionele bouwsector is flink in beweging. Zo neemt bijvoorbeeld het belang van prefab bouwen in Europa sterk toe. Dit komt onder andere door het teruglopende aanbod van kwalitatieve arbeid, de roep om de faalkosten terug te dringen en de kwaliteit van het bouwproduct te verhogen. Architecten vragen op hun beurt in toenemende mate om beschikbaarheid van producten in BIM en duurzaam bouwen is niet langer een trend, maar de nieuwe standaard.

USP voorziet zowel fabrikanten, retailers als kennisinstituten van essentiële marktinformatie. Met onze professionele inzichten geven wij antwoord op actuele thema’s waarmee onze klanten succesvol in deze markt kunnen opereren.

Wij werken o.a. voor