Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Home improvement

Wat zijn de gevolgen van de vergrijzing en verduurzaming voor de Europese Home Improvement markt? Zo maar twee onderwerpen die de komende tijd voor deze sector heel belangrijk gaan worden. Goede en betrouwbare marktinformatie is voor onze opdrachtgevers in deze tak van sport dan ook het verschil tussen succes of falen. 


De Europese Home Improvement markt kent een hoge dynamiek met een sterk internationaal karakter. Een belangrijk thema waar momenteel veel spelers in deze sector mee te maken hebben, is het toenemende belang van e-commerce en de invloed die dit heeft op de bestaande retailers. De vergrijzing van onze samenleving is een ontwikkeling die de nodige invloed heeft op de Home Improvement markt, omdat er daardoor meer klussen aan professionals zullen worden uitbesteed. 

USP Marketing Consultancy voorziet zowel fabrikanten als retailers van essentiële marktinformatie. Met onze professionele inzichten geven wij antwoord op actuele thema’s waarmee onze klanten succesvol in deze markt kunnen opereren. 

UNLOCK YOUR GROWTH THROUGH OUR RESEARCH

Wij werken o.a. voor
USP is initiatiefnemer van