Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Installatie

Als het gaat om technologische innovaties dan loopt de Europese installatiemarkt voorop. Het verbeteren van het wooncomfort door middel van domotica is daar een treffend voorbeeld van. Maar we zien bijvoorbeeld ook, dat veel fabrikanten en toeleveranciers bezig zijn met de ontwikkeling van duurzame en vooral ook energiebesparende producten.  

De Europese installatiemarkt is binnen de bouwsector de voorloper op het vlak van technologische oplossingen en het bieden van duurzame, energiebesparende producten. Zo zijn water- en energiebesparing de elementen waar een eindgebruiker bij het verduurzamen van vastgoed als eerste aan denkt. Daarnaast staat ook het verhogen van het wooncomfort  door middel van bijvoorbeeld domotica hoog op de agenda van zowel de fabrikant als de installateur. Dat alles maakt de installatiesector tot een zeer dynamische en uitdagende markt.

USP voorziet zowel fabrikanten, retailers als kennisinstituten van essentiële marktinformatie. Met onze professionele inzichten geven wij antwoord op actuele thema’s waarmee onze klanten succesvol in deze markt kunnen opereren.

Wij werken o.a. voor