Wonen

Als het om wonen in de breedste zin van het woord gaat, neemt ‘de klant’ een steeds prominentere plek in. Voor onze opdrachtgevers is hem op de juiste manier bereiken de basis voor succes. Het is dan ook niet voor niets dat wij de belangrijkste spelers op het gebied van wonen in diverse landen van Europa van essentiële marktinformatie voorzien.   

De klant is in de wereld van woningcorporaties steeds centraler komen te staan. Deze transitie van vastgoedgericht naar klantgericht is nog volop bezig. Wij helpen niet alleen corporaties en gemeenten maar bijvoorbeeld ook zorginstellingen om hun ambities op het gebied van wonen, welzijn en zorg te realiseren. Deze partijen staan immers voor een gezamenlijke opgave en wij kunnen zorgen voor de verbinding. Voor de klant gaat het er namelijk vooral om dat die prettig kan leven in zijn eigen woonomgeving. En wie dat regelt of organiseert, maakt hem in principe niet veel uit.

USP voorziet corporaties, gemeenten en zorginstellingen van essentiële marktinformatie. Met onze professionele inzichten geven wij antwoord op actuele thema’s waarmee onze klanten succesvol in deze markt kunnen opereren.

Wij werken o.a. voor