Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Solliciteren bij USP

Het sollicitatieproces binnen USP verloopt als volgt.

Via ons online sollicitatieformulier kun je jouw motivatiebrief en CV uploaden.

Wij zullen alle binnenkomende sollicitaties binnen 1 week doornemen en jou van een reactie voorzien. Deze reactie kan middels mail, maar ook via een korte telefonische screening waarin we nader ingaan op punten vanuit jouw sollicitatie.

Indien wij in jou een mogelijke collega zien, dan zal er een eerste kennismakingsgesprek plaatsvinden. Verloopt dit gesprek positief van beide kanten, dan volgt het tweede en meteen laatste gesprek.

Vanuit USP vinden we het belangrijk dat je de juiste vaardigheden bezit, maar vooral ook dat jij als persoon binnen ons team past. Daarom zul je tijdens de gesprekken kennismaken met je mogelijk nieuwe leidinggevende, de directeur, maar ook met teamgenoten. Naast jouw motivatie en CV gaan we in op wie jij bent en wat je zoekt in een baan en organisatie waarvoor je gaat werken. Verder zullen we je meer uitleg geven over wie USP is, wat de vacature inhoudt en wat jouw mogelijkheden binnen onze organisatie zijn. Wij vinden het belangrijk dat ook al jouw vragen aangaande de vacature en de organisatie aan bod komen, dus stel je vragen gerust.

Bij sommige functies wordt er tijdens het eerste gesprek een case aan je voorgelegd, zodat jij het niveau van jouw vaardigheden kunt laten zien.

Indien jij en USP na het tweede gesprek positief zijn, worden de afspraken in een arbeidsovereenkomst vastgelegd en ondertekend. Je bent dan een officieel teamlid van onze organisatie!

Je start bij USP

Werken bij USP is altijd leuk, welke functie je ook uit gaat voeren, je zal samenwerken met enthousiaste, professionele en ambitieuze collega’s in een informele en mogelijk internationale werkomgeving. Samen maken we van USP een succesvolle en toonaangevende organisatie en zorgen we voor tevreden klanten!

Binnen USP is er vanaf de start van jouw carrière een goed opleidingsplan en prettige begeleiding. Op deze manier krijg jij de kans om het onderzoeksvak, jouw verantwoordelijkheden en onze marktsegmenten te leren kennen en je hierin te blijven ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Er zijn diverse functies beschikbaar binnen de teams en hierdoor veel mogelijke kanten om jezelf in te ontwikkelen. Wil jij klanten adviseren binnen je eigen marktsegment en groei jij door naar Project Manager of Consultant? Of wil jij nieuwe onderzoeksmodellen ontwikkelen en wordt jij onze Senior Researcher of Research Manager? Laat zien wat je kunt, maak zaken bespreekbaar en blijf jezelf ontwikkelen binnen onze organisatie. Er is geen vast ontwikkelplan of tijdspad binnen de organisatie, je hebt jouw toekomst in handen!

Regelmatig hebben we kennissessies waarin we de nieuwste ontwikkelingen en inzichten met elkaar delen, maar ook externe sprekers worden uitgenodigd om ons nieuwe kennis bij te brengen. Daarnaast worden er jaarlijks diverse individuele en collectieve trainingen aangeboden. Deze trainingen worden naar aanleiding van de wensen van de werknemers bepaald.

Cultuur

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris biedt USP een open en directe cultuur met jonge, enthousiaste en gedreven collega’s. Je krijgt de kans jouw bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie in combinatie met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Binnen ons professionele en resultaatgerichte team is er ook voldoende tijd voor gezelligheid. Elke dag verzorgt ons Office Management een lekkere en (meestal) gezonde gezamenlijke lunch. De week sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar. Bovendien grijpen we meerdere gelegenheden aan om een goed feestje te vieren, van jaarlijkse teamuitjes tot het jaarlijkse weekendje weg. In 2017 gaat de USP stedentrip naar Pisa!