Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Markt Analyse

Hoe ontwikkelt de markt zich? Wie zijn uw concurrenten? Met welke trends krijgt u te maken en wat is er haalbaar in uw markt? Het succes van uw bedrijf of organisatie valt of staat met de actuele kennis over wat er speelt in de markt waarin u actief bent. 

Markt Analyse

De wereld van de bouw, de home improvement, de installatiebranche, het wonen en het vastgoed is continu in beweging. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Om uw organisatie in deze steeds veranderende wereld staande te houden, is juist het weten wat er in uw markt speelt essentieel. Wie zijn uw concurrenten? Waar houden zij zich mee bezig? Sluiten uw producten en diensten nog wel goed aan op de actuele vragen in de markt? Is de markt waarin u actief bent nog wel groot genoeg voor uw product? En hoe zit dat in de nabije toekomst? Of u wilt weten wat de kansen zijn voor een nieuw product of dienst dat u wilt lanceren.

Met onze marktanalyses geven wij op al deze vragen antwoord. Op welke wijze we dat doen hangt echter sterk af van uw specifieke vraag. USP Marketing Consultancy denkt met u mee en is door de kennis en ervaring die wij hebben altijd in staat om ook de vraag achter de vraag helder te krijgen. Onze kracht is dat we ons in uw specifieke situatie kunnen verplaatsen omdat we uw markt kennen. Vervolgens stemmen wij daar onze onderzoeksmethodiek op af. Want alleen maatwerk helpt u een stap verder.

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jan-Paul Schop
of Dirk Hoogenboom

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

hoogenboom@usp-mc.nl
+31 6 52 09 89 24LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Dirk Hoogenboom</p>

Wilt u meer weten?
Neem contact op met Jan-Paul Schop

schop@usp-mc.nl
+31 6 5578 6342LinkedIn

<p>Wilt u meer weten?<br>Neem contact op met Jan-Paul Schop</p>